nou1

Restaurant & Terasa

Intr-o atmosfera clasica, restaurantul, crama  si terasa cu bar a hotelului isi asteapta oaspetii cu o varietate de preparate din bucataria romaneasca si internationala. Dispunem de 40 locuri in restaurant, 50 locuri in crama si 120 locuri pe terasa acoperita. Pentru copii a fost amenajat in curte un loc special cu jucarii unde pot desfasura diverse activitati.

Buna dispozitie este intretinuta de organizarea serilor tematice cu specific international. Astfel, periodic,  se vor organiza cine cu tematica: seara italiana, spaniola, mexicana, etc.

In fiecare duminica vom organiza pranzul in familie, cu un meniu ce poate fi savurat doar in ziua de duminica. Pentru ca parintii sa se poata bucura in voie de acest pranz, cei mici vor avea compania unui animator.
Oferta gastronomica

este fabuloasa,  aici poţi deveni un răsfăţat fără pereche al celor mai diversificate şi atractive preparate culinare; ce să mai vorbim despre gustul, prezentarea şi modul în care eşti poftit la masa. Bucatarii nostri nu gatesc decat cu produse proaspete, fara produse congelate sau semipreparate.

Meniul principal, bazat pe carne de vitel, pui, porc si peste, precum si pentru desert, se schimba de doua ori pe an,  va exista, un meniu saptamanal, dar si unul pentru fiecare zi, de 10-12 preparate va fi servit sub forma de bussines-lunch.
Copyright 2016 Stokker Hotel|Toate drepturile rezervate. |