restaurant-stokker-restaurant-oradea-terasa-crama-sala-evenimente-restaurant-cu-gradina-mancare-centru-oradea-(9)_optimized

Restaurant Stokker

Terasa-Crama-Sala evenimente

Restaurantul Stokker este locul in care aromele traditionale se contopesc cu cele actuale. Locatia retrasa si atmosfera primitoare le ofera clientilor nostri un moment de relaxare in centrul orasului Oradea. Astfel se pot bucura de mancare gustoasa, servita in portii generoase de echipa Stokker.

Stokker are o capacitate de 40 locuri in restaurant, 50 locuri in crama, 120 locuri pe terasa acoperita si 10-12 locuri in sala privata de evenimente. In gradina restaurantului cu terasa, am amenajat si un loc de joaca pentru copii.

Fie ca vorbim despre o aniversare, un botez sau o petrecere de familie, terasa Stokker este perfecta pentru tine si invitatii tai. Gandita ca o oaza de natura in mijlocul orasului, gradina Stokker este un spatiu primitor, in care te simti ca acasa.

Pe de alta parte, dacă organizați interviuri, prezentări sau ședințe, salonul privat va poate oferi un mediu de lucru productiv și relaxant. Cu o capacitate de 10-12 persoane, acest spațiu a fost proiectat pentru a oferi oaspeților noștri un loc intim, perfect pentru un prânz de afaceri.

Restaurant Oradea – Terasa Oradea – Crama – Restaurant cu gradina – Sala evenimente Oradea
Restaurant Stokker – Pentru toate gusturile!

Meniul nostru cuprinde o gama diversificata de preparate din bucataria romaneasca si cea internationala. Fie ca vrei sa mananci o supa, un snitel vienez autentic sau un peste proaspat, bucatarul Stokker a pregatit un preparat special pentru tine.

Pe langa preparatele cu traditie, consacrate restaurantului STOKKER, dorim sa aducem constant elemente noi in bucataria noastra. Testam si implementam retete noi din dorinta de a evolua si de a satisface o gama variata de experiente culinare si gusturi. Astfel am conceput un meniu special care se schimba in fiecare luna si  iti ofera sansa de a degusta diverse preparate din bucataria internationala.

Vă așteptăm cu un meniu variat, plin de arome și surprize culinare. De la preparate tradiționale cu un twist modern, până la opțiuni vegetariene delicioase, avem ceva special pentru toti clientii nostri.
Copyright 2016 Stokker Hotel|Toate drepturile rezervate. |